Некоторые из существенных недостатков, которые держат многих

We present to you the data of our business consumer phone list. We have the world’s best quality database, which is very valuable for marketing your business. You can visit our B2C phone database, We sell the world’s last top B2C phone database. You can take any database from us to fix any problem. You can buy the lowest price data in a very simple way than anyone else here, We’ll help you find the decision-making phone data in your email porch.So check our B2C phone data without delay.

Некоторые из существенных недостатков, которые держат многих

Websteder, der er tilbage fra at bruge AMP inkluderer: den ofte enorme afvisningsprocent for trafik fra AMP, ikke-omdirigering af trafik til indholdsejerens websted: siden er hostet på Google CDN det faktum, at mange annonceringsformater er forbudte: mindre omfattende indtægtsgenerering af trafik det faktum, at formularer er forbudt: intet muligt abonnement på en nyhed For at omgå disse få store ulemper ved AMP, har NBC NEWS-siden brugt formatet på en meget smart måde (som ikke ser ud til at blive straffet af Google i øjeblikket ). NBC NEWS praktisk case: hvordan man bruger / hacker AMP synlighedsboost for at omdirigere trafik til dens mobilversion? side til internetbrugeren, er webstedet tilfreds med at tilbyde et uddrag af sidstnævnte til besøgende på siderne. AMP.

Internetbrugere kan derefter beslutte, om de vil fortsætte med at læse til den responsive mobilside, der tilbyder alt indhold og funktioner. hack amp nbc news Her er en forhåndsvisning af en AMP-artikel, der vises i AMP-karrusellen og omdirigerer til dens fulde  andorra webmail mobilversion ved at klikke på “SE FULD OPLEVELSE” Konkret, når en internetbruger ankommer til AMP-siden i en NBC NEWS-artikel, sidstnævnte vil være i stand til at konsultere: Artiklens titel, sociale delingsknapper, Responsiv annoncering: kun indtægtsgenerering af siden, Et uddrag fra artiklen: 2 afsnit, dvs. ca. 80 ord, 500 tegn, en CTA, der omdirigerer ham til “SE FULD ERFARING” som er ingen ringere end mobilversionen af ​​artiklen. nbc non-amp mobilside Her er en forhåndsvisning af non-AMP-landingssiden ved at klikke på CTA’en “Se hele oplevelsen”.

Denne side indeholder annonceringsformater imod

kun 1 på AMP-versionen. Et hack “valideret” af Google og dets AMP-sidetestværktøj test amp hack nbc Her er resultatet af AMP-testen fra NBC NEWS-siden, der “hacker” AMP: den er 100 % gyldig ifølge Google! Det er din tur ? Selvom det er umuligt for os at indhente data om klikraten for CTA’en og bounce raten for dette format, er der ingen tvivl om, at det vil tjene som inspiration for andre SEO’er og endnu smartere webmarketingfolk. Godt, du ved nu alt om NBC NEWS’ strategi for at komme i AMP-karrusellen i toppen af ​​mobilsøgeresultater og drage fordel af AMP-ikonet i SERP’erne, mens du derefter omdirigerer en god del af sine brugere til dens mobilversion meget mere komplet (og indtægtsgivende)!

Email-Database

Dette virkelig smarte AMP-hack burde inspirere mere end én indholdsskaber, indtil Googgrowthle (sikkert) straffer denne form for praksis! Rediger 08/09/2017: Google bekræfter ikke at straffe (i øjeblikket) denne praksis! I et nyligt Hangout på fransk bekræftede Vincent Courson, Search Outreach Specialist hos Google Ireland, at Google er opmærksom på denne praksis, men at de ikke (i øjeblikket) overtræder dens bedste praksis. indlæsningstiden for mobilsider ved at vælge AMP: hvis det er meget nemt at skifte en WordPress blog til AMP med det officielle plugin , vil det dog være nødvendigt at optimere CSS og kildekoden for at nå frem til en formatering tæt på din nuværende responsive mobilversion. Alternativt har du også AMP til WordPress plugin (utestet), som ser ret godt ud. 16-

Protokol sparer en lille smule indlæsningstid.

Kun “ulejlighed”, du skal være i HTTPS for at kunne drage fordel af HTTP. Din vært skal også understøtte det (o2switch gør). Aktiver keep-alive i filen, hvis det ikke allerede er gjort på dit WordPress-sted via. Et plugin eller i din .htaccess-fil, vi anbefaler kraftigt, at du aktiverer HTTP Keep-Alive. Denne aktivering vil tillade overførsel af dine filer i et begrænset antal forbindelser. For at teste, om dit websted allerede bruger Keep-Alive, skal du gå til dette websted og indsætte en hvilken som helst URL fra dit websted. Hvis keep-alive ikke er aktiveret på dit websted, skal du blot tilføje disse 3 linjer kode i din.

Header sæt Connection Her er en infografik, der viser top 10 optimerings SEO manager. SEO-konsulent eller SEO-projektleder Emnet for international naturlig reference altid. Kommer før eller siden på bordet, og der er få detaljerede ressourcer til at tackle i denne artikel. Resumé  Hvor skal du oprette dit internationale websted? Domænenavn med dedikeret ccTLD. Underdomæne  Underoverskrift? 2- Et eller flere websteder pr. sprog. Hvordan håndteres dette i praksis? 3- Hvordan man udfører en SEO søgeordsundersøgelse for ethvert land internationalt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *